25 Mayıs 2009 Pazartesi

Gölbaşı Mogan Gölü Gezimiz


Dün ailece çok güzel bir gün geçirdik. Memleketimiz olmasına ve çok sık önünden geçmemize rağmen, gidebilme ihtimalimiz olduğundan olsa gerek, söylemesi dahi garip olacak ama Mogan Gölüne dün ilk defa gittik. Piknik yapacağız nereye gitsek kara kara düşünürken gözümüzün önündeki cevheri hiç farketmemişiz yıllarca,,,, Ailece kafa dinlemek için birebir Mogan Gölü.... Balık tutmaya gelen ve hatta tutan bir çok insan vardı orada..

Ben, Öyküm, eşim çok eğlendik Mogan gölünde, Kısa sürmesine rağmen gezimiz, Göl çok rahatlattı, Stres attırdı bizlere...., Çay bahçeleri, Sandallar, Parklar, suyun rahatlatan havası ailelerin hafta sonları gidebileceği bir mekan haline getiriyor Moganı,,,,

Çalışan anne olmam nedeni ile kızıma çok fazla vakit ayıramıyorum. Alıştık gerçi bu şekilde mutlu olmaya,,,, Birlikte bişeyleri yapmanın özleminden olsa gerek dün çok eğlendik, Parkta salıncaklarda sallandık, Balık tutan insanları seyrettik, yürüyüş yaptık, Gölün harika manzarasını seyrettik.

Vaktimiz çok kısıtlı idi. Sevgili Elifnaz' ın doğum gününe yetişmemiz gerektiği için piknik yapamadık. Ancak en kısa zamanda Pikniğe gideceğim Mogan' a..... Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.

Elifnaz' ın doğum günü çok güzel geçti. Hafta sonunu dolu dolu yaşadık.... Çok güzeldi,,,,

Kızımın tabiri ile
-Anne mutluluk ne diye sor
-Kızım mutluluk ne
-Anne mutluluk benim,,, bugün çok mutluyum (Kızım 5 yaşında)



2 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Cadının cümlede süper yani:)

    YanıtlaSil
  2. kızınızın doğumgünüü kutlu olsun.niceee nicee mutlu yıllar sağlıklı,huzurlu,mutlu geçsin.Geziniz çok güzel geçmiş,inşallah sık sık gezersiniz.sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...